Makeup workshop za prijateljice

Verjetno si tudi ti ena od tistih žensk, ki občuduje preobrazbe slavnih zvezdnic po revijah, in če si, sem prepričana, da tudi prav vsakokrat pomisliš, da pravzaprav vsaka od njih izgleda enako kot ti navsezgodaj zjutraj, ko se pogledaš v ogledalo. Šalo na stran. Si tudi ti želiš izgledati kot Tyra Banks, Heidi Klum, Kim Kardashian in druge potem, ko jih v roke dobijo izkušeni mojstri makeupa?

Sedaj imaš možnost, da se pridružiš delavnici makeupa, ki jo organizira makeup artistka in lastnica Carpus makeup akademije, Jasna Oklešen. Razkrila vam bo marsikatere trike velikih mojstrov ličenja, ki ti bodo prišli prav vsako jutro, pred ogledalom.

kim

To, da moraš piti veliko vode za lepšo polt, verjetno že veš. Morda pa ne veš, kako bi to dosegla z makeupom in to v zelo hitrem času. Kateri izdelki so ta hip najbolj uporabni, trendni, s katerimi barvami dosežeš, da bo tvoj videz mlajši vsaj za 5 let, s katerimi pudri boš dosegla, da bo tvoja polt kot iz revije? Vse to in še več, vam bo Jasna Oklešen razkrila na makeup delavnici. V kolikor bi se rada udeležila takšnega kreativnega ženskega druženja s svojo najboljšo prijateljico, ali s skupino prijateljic, te vabim, da izpolniš obrazec. Takoj, ko bo razpisan termin, te bomo obvestili.

heidi

Vsekakor bomo poskrbeli za prijetno vzdušje, pijačo ter prigrizke, imele pa boste tudi možnost nakupiti si najboljše svetovne znamke ličil po nižjih cenah….le tokrat, na delavnici ličenja.

khloe

Pokliči svoje prijateljice in izpolni tale obrazec, ki te ne obvezuje ničesar, le informacije ti bomo posredovali, da se boste lahko odločile, če se nam pridružite:

Informativni obrazec

Ime in priimek:*
E-mail:*
Telefon:*
Naslov:*
Zanima me makeup delavnica za:*
Najraje bi se udeležila delavnice:*
Okvirni čas:*
Zanima me tudi nakup ličil za osebno uporabo:*
Ali te zanima tudi nasvet znane stilistke:*