MAC-ova vizažistka v Ljubljani

10.februarja 2008 je podjetje Carpus pod vodstvom vizažistke Jasne Oklešen organiziralo enodnevno fashion delavnico z MAC-ovo vizažistko in hkrati predavateljico na St. Martins college-u iz Londona, Kristino Vidic. Predstavljeni so bili najnovejši trendi, razkriti so bili nekateri triki, Kristina pa je predstavila tudi dva aktualna fashion trenda na dveh modelih. Kljub velikemu povpraševanju smo število udeležencev omejili, prav zaradi boljšega sodelovanja s tečajnicami.
Najnovejši trendi tako narekujejo več videzov. Še vedno je »in« rdeča šminka, ki rahlo prehaja že v oranžno barvo, koža mora izgledati svežega videza, zato so tudi nanosi podlag tanjši. V Londonu ob nanosu rdeče šminke, ne izpostavljajo oči, včasih tudi trepalnice niso naličene, v kolikor pa so, je nanesena tanka linija eyelinerja. Še vedno je aktualno ličenje smokey eyes, vendar tokrat ne prevladuje več črna barva, temveč črnina že prehaja v sive, rjave tone, oči pa so zasenčene bolj podolgovato v mačji videz.
Eden od zanimivih trendov, ki ga je v zadnjem videospotu uporabila tudi fenomenalna JLo je ličenje z eyelinerjem (pri MAC-u bolj znana FAFI metoda).
Vsekakor je bila delavnica izredno zanimiva , zato jo bomo ponovili in predstavili še kaj novega, svežega. V kolikor ste ena od interesentk, ki jo zanima ponovni obisk delavnice modnega ličenja, nam to lahko sporočite na e-mail: info@carpus-makeup.si in sporočili vam bomo, takoj ko bo razpisan naslednji rok.

6 2

4 5 3 1