CARPUSOV MODEL

Želiš sodelovati pri finalnem fotografiranju, ki ga imajo na koncu naše učenke 3 mesečne makeup artist akademije? Iščemo dekleta, ki imajo izkušnje z modelingom, poziranjem, predvsem pa zanimiv obraz, saj bo fokus na makeupu. Veseli bomo tudi modelov, ki so že sodelovali z nami. Dobrodošli.

Sedaj je za fotografije poskrbela naša fotografinja Ana Gregorič, ki skrbi tudi za slike tekmovalcev Mister Slovenija. Vodja projekta je Jasna Oklešen, ki tudi koordinira celotni projekt od nje pa boste dobili vsa potrebna navodila.

Ekipo so do sedaj sestavljali tudi frizerji: Irina Kysselef, Matevž Majcen, David Ule, Eva Malnar, Jurij Kesser, stilistka Katja Kozlevčar. Do sedaj so z nami sodelovali modeli: Nina Ricci, Katarina Benček, Playbojeva Anja Jenko, kandidatka za Miss Slovenije Anja Jenko, vremenarka Jasmina Muhič, Zala Ribič, Inja Zalta, Eva Ana Kazič, Shkurta Blakaj, Nina Rozman, Maja Ašič, Tina Mentol, Sandra Maleševič, Nives Orešnik, Tajda Lah, Stefania Bojič, Sabina Nadižar, Barbara Sorčič, Barbara Dermastija, Patricija Bezek, Alekxandra Kunšek, Nana Wolke, Klavdija Zelnik.

Izpolni obrazec in kontaktirali te bomo preko FB ali na e-mail.

Ime in priimek:*
E-mail:*
Telefon:*
FB profil:
Naloži svojo sliko obraza:
Ali delaš z agencijo?

Takole boš lahko izgledala ti. Spodaj je galerija slik zadnjih modelov.