Akademija

3 mesečna akademija za vizažiste

zopet septembra 2020 (rezerviraj svoje mesto)

Trimesečna akademija za vizažiste, bo potekala 2x tedensko v Trzinu, v industrijski coni Trzin, Hrastovec 18a (5 minut od Ljubljane). Prednost te lokacije je, da se izognete mestni gužvi ter veliko brezplačnega parkinga. Restavracije in kavarne so 50 m od nas. Avtobusno postajališče je le 200 m od nas in vozi iz Ljubljane vsakih 15 minut. 300 m od nas pa ustavi tudi vlak (Trzin-Industrijska cona – vozni red)

Obrazec za prijavo

Izberi termin:*
Ime in priimek:*
Datum rojstva:
Izobrazba:
E-mail:*
Telefon:*
Naslov:*
Način plačila:*
Ko bomo prejeli vaše podatke, vam bomo na e-mail posredovali predračun (pazite,da pravilno vpišete vaš e-mail). Takoj, ko bo znesek poravnan, bo vaše mesto v skupini rezervirano. Pogoj za prijavo je le, da imate vsaj 14 let. Mladoletnim osebam morajo odobriti vpis in plačilo starši, oziroma zakoniti zastopniki. Za vpis ne potrebujete izobrazbe ali predhodnega znanja ličenja.

RAZPISANI TERMINI

Začnemo zopet septembra, 2x tedensko, izbirate lahko med popoldansko ali dopoldansko skupino.
od 7.9.2020 (popoldanska skupina), ura: 17:00-21:00; ponedeljki in srede
ali
od 8.9.2020 (dopoldanska skupina), ura: 9:15-13:15; torki in četrtki

CENA

1. možnost:

– Cena tri mesečnega izobraževanja je 1.890 EUR.

Možnost plačila na 10 obrokov !

(mesto se rezervira s plačilom prvega obroka 270 eur, nato pa se vsak mesec plačuje po 270 EUR )
Obroki se plačujejo do 25. v mesecu. ( 1. obrok do 20. junija, 2. obrok do 20. junija, 3. obrok do 20. avgusta, 4. obrok do 20. septembra, 5. obrok do 20. oktobra, 6. obrok do 20. novembra, 7. obrok do 20. decembra 2020.

2. možnost:
– Možnost plačila na  do 12 obrokov s plačilno kartico Activa Mastercard pri nas v Carpus makeup centru (za več informacij nas pos pokličite ali nam pišite)

3. možnost:
– popust pri 100% avansu – šolnina je tako 1.799 EUR.

V ceno šole je všteto za kar nekaj dodatnih stvari, ki vam jih podarimo in vam jih ne bo potrebno kupovati. (pro čopiči Makeup for Ever, pro fotografija, pro blender, skripta, popusti).

Vsi udeleženci naše šole boste prejeli:

– PRO statusta pa vam omogoča do 60% nižje cene v profesionalni trgovini www.allu-makeup.com

Set čopičev 

– Profesionalno fotografijo za predstavitveni book, ki vam jo bomo plačali mi. Naredila jih bo Ana Gregorič modna fotografinja, sedaj pa se nam pridružuje še Matjaž Očko.

– Vsi udeleženci šole boste v sklopu šolnine poslušali predavanja Jasne Oklešen ter gostujočih predavateljev Maje Šušnjara s kreativo, Romine Regvat z editoriali ter Empere, Alje Jerman, Ane Gregorič . Včasih poskrbimo tudi za dodatna brezplačna izobraževanja in nazadnje so naše učenke poslušale nasvete strokovnjaka iz področja komunikacije.

Skupine so majhne. Zaradi lažjega dela bo število mest omejeno, zato pohitite s prijavami. Na koncu izobraževanja dobite Certifikat, ki vam odpira vrata tudi v tujini.

Ličila bodo za samo prakso na voljo v šoli brezplačno. v kolikor pa si boste želeli kupiti ali dokupiti material za vajo doma (kar je tudi priporočljivo), vam bomo pomagali pri izbiri ter pomagali s popusti, da boste prihranili denar. V naši šoli ne delamo le z eno blagovno znamko, ker želimo, da učenci spoznajo različne formule, teksture in kvaliteto več blagovnih znamk. Pri nas si lahko po nižji ceni tako kupite tudi prestižno profesionalno znamko MAC, Kryolan, BenNye,Viseart, Illamasquo, Anastasia Beverly Hills, Real Techniques, ALLU ter druge. Carpus je tudi ekskluzivni uvoznik Makeup for Ever za Slovenijo in vsi udeleženci naše akademije jo bodo lahko kupovali po posebnih, nižjih cenah. Šola ni dolžna priskrbeti dela po končanem šolanju, vendarle pa imate možnost delati v Carpusovem teamu makeup artistov, v katerega imajo možnost in prednost priti vsi, ki se šolajo pri nas. Učence povezujemo z znanimi podjetji, organizatorji porok,… Jasna Oklešen vam pomaga do prvih kontaktov v svetu mode, filma, če se le pokaže priložnost in v kolikor spozna vaš talent boste imeli priložnost delati v njeni ekipi. Tako so naši učenci delali na Fashion Weeku v Sloveniji in tujini (New York, Paris, London), filmih, nadaljevankah, v reklamah, videospotih ter na modnih revijah. Delo jim je priskrbela tudi v tujini. Delali so tudi na reality showih ter za velika modna podjetja. Učenci sodelujejo tudi na modnih revijah, sejmih na promocijah v Drogerie Marktih (DM) po večjih krajih v Sloveniji skozi celo leto. Dekleta delajo tudi na mjuziklih (Mama Mia, Brilijantina), gledaliških predstavah in kot glavne makeup artistke delajo tudi kolekcije za znane hiše. Za vašo promocijo bo Jasna Oklešen vsekakor poskrbela. Še dva meseca po končani šoli skrbi za vašo promocijo, z nekaterimi pa sodeluje tudi po končani šoli. Vsi boste tedensko vidni 200.000 uporabnikom Facebooka. V povprečju finalne fotografije všečka preko 15.000 ljudi. Več podrobnosti boste izvedeli v šoli. Vsekakor imamo za vas po končani šoli pripravljene tudi krajše delavnice in izpopolnjevanja, seveda za Carpusove učence po posebnem popustu.

VTISI UČENK O ŠOLANJU-KLIKNI

Vsekakor vam bomo priskrbeli izkušnjo na setu.

NOVO!!! Udeležencu, ki bo prejel največ všečkov na FB za finalno fotografijo, bomo podarili dobropis v vrednosti vseh njegovih nakupov do 500 eur, ki jih bo opravil v času šolanja v trimesečni Carpus makeup akademiji. Izbiral pa bo lahko med izdelki znanih blagovnih znamk. Podrobnosti nagradne igre ter sama pravila, bomo učencem predstavili prvi dan šole.

PROGRAM

– osnove – predstavitev dela in možnost zaposlitve – psihologija trženja, dela s stranko – marketing, kako do dela, možnosti zaposlitve, podetništvo – koža, nega, bolezni – preventiva – predstavitev svetovnih znamk, vizažistov, šol – zgodovina ličenja po obdobjih – face charti – korekturni makeup – ličila, teksture – barve, barvne lestvice, prilagajanje, prekrivanje – obrvi, oblikovanje – trepalnice, umetne trepalnice – obraz -tehnike senčenja (contouring, highlighting) – oči – usta – tehnike ličenja posameznih oči – dnevni/večerni makeup – tv – fotografija, črnobela/barvna – fashion, kreativa – catwalk – photoshop, postprodukcija – popolna svetloba za makeup ter  odziv barv na različne temperature svetlobe (Kelvinova lestvica) – maturantsko ličenje – poročno ličenje – ličenje moških – ličenje zrele kože – smokey eyes -pin up  -umetne trepalnice – poslikave -trendi -psihologija prodaje – psihologija dela s stranko   – predstavitev hairstylinga – karakterni makeup – staranje, rane
Ličila oz. znamke, ki jih bomo uporabljali pri delu: Makeup for Ever, Viseart, Kryolan, Ben Nye, Illamasqua, Screen Face, MAC cosmetics, Biodroga, ALLU (www.allu-makeup.com), Anastasia Beverly Hills, LCN

GALERIJA

Finalna dela naših učenk si lahko ogledate s klikom na sliko. Na koncu akademije imamo organizirano finalno fotograiranje, kjer učenci preizkusijo svoje veščine na pravih modelih, na profesionalnem setu s profesionalno fotografinjo. Projekt od samega začetka do konca koordinira lastnica Carpus makeup centra ter glavna predavateljica Jasna Oklešen, ki tudi poskrbi, da na pomoč priskočijo pravi strokovnjaki, pred kamere pa se postavijo profesionalni modeli.

Skupina, ki je zaključila decembra 2019:

Skupina, ki je zaključila marca 2019:

Skupina, ki je zaključila decembra 2018:

Skupina, ki je zaključila junija 2018:

PREDAVATELJI

JASNA OKLEŠEN

Univ. dipl. ekonomistka, nekdaj vodja marketinga, sedaj pa lastnica in vodilna sila Carpus makeup centra je pod svojimi čopiči gostila že več 1000 obrazov, nevest, izvedla je že nešteto delavnic ter naučila ličiti popolne laike. Znana je predvsem po svojih preobrazbah, ki jih lahko vidite na vstopni strani Carpus makeup centra, sodelovala pa je že na številnih snemanjih, modnih revijah, reklamah, videospotih. Med drugimi je šolala tudi Lassanine frizerje in z njimi posnela tudi kolekcijo fotografij. Sodeluje z različnimi revijami, poročnimi organizatorji, televizijami. Tako je imela priliko pomagati tudi na modni reviji, kjer je bila gostja Naomi Campbell. Nenazadnje je naredila tudi svojo kolekcijo profesionalnih čopičev in pripomočkov za vizažiste ALLU, ki jih boste spoznali v šoli (www.allu-makeup.com) ter poskrbela za podobo obraza te znamke, zmagovalko šova Supermodel Slovenije in takrat obraz Max Factor. Svoje znanje je pridobivala tudi v Londonu, kjer je spoznala MAC-ovo vizažistko Kristino Vidic in z njo naredila fashion delavnico v Sloveniji. Delala je na različnih modnih revijah, videospotih, revijah, za oglasne kampanje, poskrbela za videz znanih Slovencev, bila vodja maske na Famme Fatale, vodja maske filma Gastarbeiter, vodja in mentor makeup artistov Naj nasmeh s fotografinjo Urško Košir, Playbojevo fotografinjo,… Kot makeup artistko so jo povabili k številnim projektom, sedaj pa pomaga svojim učenkam do prepoznavnosti in skupaj z njimi sodeluje na ševilnih prireditvah, modnih revijah, filmih.
Jasno lahko spremljate na: www.facebook.com/jasnaoklesen.mua in tukaj: https://www.facebook.com/jasna.oklesen

vizažistka, lastnica Carpus Makeup Centra,

TIBOR GOLOB

Fotograf, ki ima za seboj ogromno mednarodnih izkušenj tudi z zvenečimi svetovnimi imeni.

fotograf,

Matjaž Očko

Matjaž je fashion, beauty in bridal fotograf, ki vam bo razkril marsikateri trik, ki bi ga makeup artist moral poznati, če dela s fotografom. Izkušnje je nabiral pri največjih znamkah pri nas in v tujini, tako za BMW, Mercedes, Lisco, Zlatarno Celje…

fotograf,

MIRAN JURŠIČ

Miran je izkušen fotograf z več kot 15 letnimi izkušnjami. Delal je Cosmopolitan, Modno, Story, sodeloval pri TV šovih: Slovenski Top Model, Avdicija Milano in nedavno Projekt Diva. Njegova specialnost sta beauty in portretna fotografija. (www.miranjursic.com).

fotograf,

Maja Šušnjara

bo predstavila fashion svet in kreativo. Je ena naših najboljših vizažistk, ki ima veliko izkušenj z ličenjem za TV, fotografijo. Kot vodja maske na Fashion Weeku vam bo razkrila delo v backstageu, vlogo vizažista ter pokazala različne tehnike. Svoj vizažistični pečat je pustila v revijah in prireditvah :Playboy, Modna Jana, Elle, Story, Jana, Stop, Obrazi, Moja poroka, Anja, Fhm, Eva, … Ličenje na Eurosongu 2008 v Beogradu/Serija Ljubav u zaleđu/Ličenje za tiskane oglase in kataloge: Mobitel, Beti, Alpina, Fantasy, Lassana, Modiana, Afrodita, Delo,…/Reality show Dirka/Ličenje za DM/Videospoti: Saša Lendero, Sanja Grohar,Čuki, Manca Špik, Atomik Harmonik, Domen Kumer, Kristina,…

vizažistka,

Romina Regvat

Odlična vizažistka je svoje šolanje pričela pri nas, v Carpus Makeup Centeru , svoje znanje pa je lahko pokazala na različnih modnih revijah, Fashion Weeku. Njeno delo lahko občudujete v revijah in naslovnicah Elle, Maxi, Modna Jana, … Izkušnje ima tudi iz snemanja šova Slovenija ima talent, kjer je ličila vse oddaje nastopajoče obraze in finaliste. Pokazala vam bo, kako se liči za TV in fotografijo, spoznavali pa boste tudi kako prilagoditi makeup različnim stylingom na snemanjih.

vizažistka,

Ana Gregorič

je naša modna fotografinja, ki je poskrbela tudi za izgled ALLU fotografij, ki krasijo steno našega makeup centra. Fotografirala bo vaše delo in prejele boste svoje prve fotografije, ki bodo retuširane in uporabne za predstavitveni book. Za seboj ima lepo število fotografij, ki so krasile naslovnice znanih revij.

fotografinja,

Emperatrizz

je eden naših največjih umetnikov, ki dela in ustvarja tudi v tujini. Je odličen makeup artist, ki obvlada svoje delo do potankosti. Poleg beauty in fashion makeupa obvlada tudi specialne efekte, hairstyling in airbrush. Slednjega smo vklopili v program, kjer boste deležni predstavitve airbrusha, dela z njim. Empera je ustvarjal na velikih projektih, za vse naše velike blagovne znamke kot so Nama, Lisca, naredil look Severini, delal z vsemi našimi znanimi modeli. Poznamo pa ga tudi iz tria Sestre, kjer je poskrbel tudi za njihov izgled.

vizažist,

JANI ANŽELJ

Jani je svojo frizersko pot začel v znamenitem salonu Mare Dresura Frizure, kjer se je učil od najboljšega. Svoje izkušnje je nabiral tudi v Italiji, na fashion weeku, po srazličnih fashion showih in leta 2018 odprl tudi svoj salon/OFF. On je tisti, ki vam bo delil nasvete kako se lotiti pričeske kot makeup artist na setu, z njim pa izvajamo tudi daljše delavnice Hairstylinga po končani akademiji, za vse tiste, ki bi si želeli nadgraditi in spoznati različna zgodovinska obdobja v sodelovanju z znano lasno kozmetično hišo.

frizer,