Akademija

3 mesečna akademija za vizažiste

zopet septembra 2018 (rezerviraj svoje mesto)

Trimesečna akademija za vizažiste, bo potekala 2x tedensko v Trzinu, v industrijski coni Trzin, Hrastovec 18a (5 minut od Ljubljane). Prednost te lokacije je, da se izognete mestni gužvi ter veliko brezplačnega parkinga. Restavracije in kavarne so 50 m od nas. Avtobusno postajališče je le 200 m od nas in vozi iz Ljubljane vsakih 15 minut. 300 m od nas pa ustavi tudi vlak (Trzin-Industrijska cona – vozni red)

 

Obrazec za prijavo

Izberi termin:*
Ime in priimek:*
Datum rojstva:
Izobrazba:
E-mail:*
Telefon:*
Naslov:*
Način plačila:*
Ko bomo prejeli vaše podatke, vam bomo na e-mail posredovali predračun (pazite,da pravilno vpišete vaš e-mail). Takoj, ko bo znesek poravnan, bo vaše mesto v skupini rezervirano. Pogoj za prijavo je le, da imate vsaj 15 let. Mladoletnim osebam morajo odobriti vpis in plačilo starši, oziroma zakoniti zastopniki. Za vpis ne potrebujete izobrazbe ali predhodnega znanja ličenja.

 

RAZPISANI TERMINI

Začnemo zopet septembra, 2x tedensko, izbirate lahko med popoldansko ali dopoldansko skupino.

10.9.2018 (popoldanska skupina), ura: 17:00-21:00; ponedeljki in srede
ali
11.9.2018 (dopoldanska skupina), ura: 9:15-13:15; torki in četrtki

 

CENA

1. možnost:
– Cena tri mesečnega izobraževanja je 1.790 EUR. Možnost plačila na 5 obrokov (mesto se rezervira s plačilom prvega obroka 358 eur, nato pa se vsak mesec plačuje po 358 EUR še 4 mesece do 16., po predračunu, ki vam ga pošljemo). Prvi obrok se plača pred začetkom šole, do konca avgusta oz. do zapolnitve mest. 2 obrok se plača do 16. septembra, 3. obrok do 16. oktobra, 4 obrok do 16. novembra, 5 obrok do 16. decembra.

2. možnost:
– popust pri 100% avansu – šolnina je tako 1.699 EUR.

 
V ceno šole je všteto za kar nekaj dodatnih stvari, ki vam jih podarimo in vam jih ne bo potrebno kupovati. (pro čopiči Makeup for Ever, pro fotografija, pro blender, skripta, popusti).

Vsi udeleženci naše šole boste prejeli:

– PRO statusta pa vam omogoča do 60% nižje cene v profesionalni trgovini www.allu-makeup.com

Set čopičev 

– Profesionalno fotografijo za predstavitveni book, ki vam jo bomo plačali mi. Naredila jih bo Ana Gregorič modna fotografinja, sedaj pa se nam pridružuje še Matjaž Očko.

– Vsi udeleženci šole boste v sklopu šolnine poslušali predavanja Jasne Oklešen ter gostujočih predavateljev Maje Šušnjara s kreativo, Romine Regvat z editoriali, Matevža Majcna s hairstylingom ter Empere. Da pa bo dober makeup artist vsestransko podkovan in seznanjen z najnovejšimi trendi iz manikure bomo enemu udeležencu akademije iz vsake skupine, ki ga zanima  področje manikure  podarili brezplačno šolanje. Včasih poskrbimo tudi za dodatna brezplačna izobraževanja in nazadnje so naše učenke poslušale nasvete strokovnjaka iz področja komunikacije.

Skupine so majhne. Zaradi lažjega dela bo število mest omejeno, zato pohitite s prijavami. Na koncu izobraževanja dobite Certifikat, ki vam odpira vrata tudi v tujini.

Ličila bodo za samo prakso na voljo v šoli brezplačno. v kolikor pa si boste želeli kupiti ali dokupiti material za vajo doma (kar je tudi priporočljivo), vam bomo pomagali pri izbiri ter pomagali s popusti, da boste prihranili denar. V naši šoli ne delamo le z eno blagovno znamko, ker želimo, da učenci spoznajo različne formule, teksture in kvaliteto več blagovnih znamk. Pri nas si lahko po nižji ceni tako kupite tudi prestižno profesionalno znamko MAC, Kryolan, BenNye, Illamasquo, Anastasia Beverly Hills, Real Techniques, ALLU ter druge. Carpus je tudi ekskluzivni uvoznik Makeup for Ever za Slovenijo in vsi udeleženci naše akademije jo bodo lahko kupovali po posebnih, nižjih cenah. Šola ni dolžna priskrbeti dela po končanem šolanju, vendarle pa imate možnost delati v Carpusovem teamu makeup artistov, v katerega imajo možnost in prednost priti vsi, ki se šolajo pri nas. Učence povezujemo z znanimi podjetji, organizatorji porok,… Jasna Oklešen vam pomaga do prvih kontaktov v svetu mode, filma, če se le pokaže priložnost in v kolikor spozna vaš talent boste imeli priložnost delati v njeni ekipi. Tako so naši učenci delali na Fashion Weeku v Sloveniji in tujini (New York, Paris, London), filmih, nadaljevankah, v reklamah, videospotih ter na modnih revijah. Delo jim je priskrbela tudi v tujini. Delali so tudi na reality showih ter za velika modna podjetja. Učenci sodelujejo tudi na modnih revijah, sejmih na promocijah v Drogerie Marktih (DM) po večjih krajih v Sloveniji skozi celo leto. Dekleta delajo tudi na mjuziklih (Mama Mia), gledaliških predstavah in kot glavne makeup artistke delajo tudi kolekcije za znane hiše. Za vašo promocijo bo Jasna Oklešen vsekakor poskrbela. Še dva meseca po končani šoli skrbi za vašo promocijo, z nekaterimi pa sodeluje tudi po končani šoli. Vsi boste tedensko vidni 200.000 uporabnikom Facebooka. V povprečju finalne fotografije všečka preko 14.000 ljudi. Več podrobnosti boste izvedeli v šoli. Vsekakor imamo za vas po končani šoli pripravljene tudi krajše delavnice in izpopolnjevanja, seveda za Carpusove učence po posebnem popustu.

VTISI UČENK O ŠOLANJU-KLIKNI

Vsekakor vam bomo priskrbeli izkušnjo na setu.

NOVO!!! Udeležencu, ki bo prejel največ všečkov na FB za finalno fotografijo, bomo podarili dobropis v vrednosti vseh njegovih nakupov do 500 eur, ki jih bo opravil v času šolanja v trimesečni Carpus makeup akademiji. Izbiral pa bo lahko med izdelki znanih blagovnih znamk. Še dvema pa bomo plačali in podarili BREZPLAČNO šolanje manikure pri LCN. Podrobnosti nagradne igre ter sama pravila, bomo učencem predstavili prvi dan šole.

 

PROGRAM

– osnove – predstavitev dela in možnost zaposlitve – psihologija trženja, dela s stranko – marketing, kako do dela, možnosti zaposlitve, podetništvo – koža, nega, bolezni – preventiva – predstavitev svetovnih znamk, vizažistov, šol – zgodovina ličenja po obdobjih – face charti – korekturni makeup – ličila, teksture – barve, barvne lestvice, prilagajanje, prekrivanje – obrvi, oblikovanje – trepalnice, umetne trepalnice – obraz -tehnike senčenja (contouring, highlighting) – oči – usta – tehnike ličenja posameznih oči – dnevni/večerni makeup – tv – fotografija, črnobela/barvna – fashion, kreativa – catwalk – photoshop, postprodukcija – popolna svetloba za makeup ter  odziv barv na različne temperature svetlobe (Kelvinova lestvica) – maturantsko ličenje – poročno ličenje – ličenje moških – ličenje zrele kože – smokey eyes -pin up  -umetne trepalnice – poslikave -trendi -psihologija prodaje – psihologija dela s stranko   – predstavitev hairstylinga – karakterni makeup – staranje, rane
Ličila oz. znamke, ki jih bomo uporabljali pri delu: Makeup for Ever, Viseart, Kryolan, Ben Nye, Illamasqua, Screen Face, MAC cosmetics, Biodroga, ALLU (www.allu-makeup.com), Anastasia Beverly Hills, LCN

 

GALERIJA

Finalna dela naših učenk si lahko ogledate s klikom na sliko. Na koncu akademije imamo organizirano finalno fotograiranje, kjer učenci preizkusijo svoje veščine na pravih modelih, na profesionalnem setu s profesionalno fotografinjo. Projekt od samega začetka do konca koordinira lastnica Carpus makeup centra ter glavna predavateljica Jasna Oklešen, ki tudi poskrbi, da na pomoč priskočijo pravi strokovnjaki, pred kamere pa se postavijo profesionalni modeli.

Skupina, ki je zaključila junija 2018:

 

 
 

PREDAVATELJI