AIRBRUSH Z EMPERATRIZZOM

18. novembra 2014 ob 16:30 uri smo v Carpus makeup centru izvedli 5 urno predstavitev dela z AIRBRUSHOM. Ekipi predavateljev se je pridružil izkušeni mojster makeupa in maske, z dolgoletnimi izkušnjami na tem področju, poznan pod umetniškim imenom EMPERATRIZZ. Je umetnik na najvišji ravni, ki ima za seboj že številne uspešne projekte. Pri nas je poskrbel za znana manekenska, igralska, pevska imena, naredil look na veliko videospotih. Je vsestranski umetnik, saj poleg makeupa obvlada tudi hairstyling in specialne efekte. Nenazadnje lahko občudujemo njegovo delo v videospotu Maraaya. Delal je tudi za Lisco, ličil Severino, verjetno pa ne veste, da je ugleden in priznan umetnik tudi v tujini, kjer ga čakajo velike kampanje.
Nekaj njegovih del:

AIRBRUSH MAKEUP

Se sprašujete kaj pomeni airbrush in kaj vse lahko s takšnimi vizažističnimi igračkami počne makeup artist? V Carpus makeup centru smo spoznali kar nekaj trikov, ki bi jih lahko doma uporabljale tudi navadne smrtnice in pri tem privarčevale marsikateri euro.
Seveda airbrush ni poceni, vendar ko vidiš, kaj vse z njim lahko počneš, spoznaš da je bila to dobra naložba. Empera nam je razkril med drugim tudi to, da lahko z airbrurshem tudi neguješ kožo. Dragi tretma, ki ga izvajajo v salonu, si lahko privoščiš v zavetju svojega doma. Airbrush pištola namreč pod pritiskom brizga sestavine, ki ste jih predhodno vstavili v posodico. Poleg pudra, ki ga lahko zelo lahkotno razpršiš po obrazu, lahko v posodico pripraviš tudi posebne vitaminsko obogatene koncentrate, ki koži povrnejo čvrstost, jo nahranijo od znotraj. Same tekoče podlage na vaši koži obstojijo dlje časa, kar sem preverila tudi sama. Puder je namreč obstal na moji koži cel dan, od jutra do večera in to brez popravkov. Podlaga je bila lahkotna in prijatelji niti niso opazili, da sem naličena. Mislili so celo, da sem si omislila lepotne popravke ali imela izredno drag kozmetični tretma. Airbush se že kar nekaj časa uporablja na televiziji, mi pa smo hoteli zadevo približati tudi našim učencem Carpus makeup akademije ter zunanjim interesentom.
Takole je ustvarjal v Carpus makeup centru: