Pomladne delavnice z Empero

Pomladne delavnice z Empero

Za vas smo pripravili 4 delavnice z vrhunskim mojstrom ličenja, poznanim pod imenom Empera . Vsi, ki poznajo njegovo delo, vedo, da te priložnosti ne gre zamuditi, saj ima za seboj že številne projekte iz sveta ličenja tako pri nas, kot tudi v tujini. Je živa enciklopedija znanja.Zaupale so mu velike zvezde Balkana kot je Severina, Lepa Brena,… delal je na različnih reklamah, filmih, revijah. Delavnice so namenjene tistim, ki se z ličenjem ukvarjajo profesionalno ali ljubiteljsko, da nadgradijo svoje znanje, zato je zaželjeno, da imate s seboj svoj set čopičev, tistim, ki ga nimate, bomo pomagali z našimi pripomočki po posebni ceni – povprašajte nas. V kolikor boste izbrali vse delavnice, vam priznamo 20% popust in možnost plačila do 3 obrokov, mesto pa si lahko rezervirate s plačilom kotizacije 100 eur. Izobraževanje je potrebno v celoti plačati pred začetkom prvega predavanja, v kolikor izberete vsa predavanja pa zadnji obrok do 15.aprila.

Vsi udeleženci dobijo tudi poseben popust na izdelke v naši spletni trgovini www.allu-makeup.com
 

1. BARVE & CHIAROSCURO TEHNIKA

4 dnevna delavnica
Barvna teorija je osnova vsakega makeupa in obvladati bi jo moral vsak makeup artist, pa vendarle se je v praksi pokazalo, da se ravno na tem področju delajo največje napake. S praktičnimi vajami se boste naučili ne samo osnov, temveč tudi nadgradnjo poznavanja barv. V Carpusu bodo na razpolago različne teksture, različni izdelki s katerimi boste dosegali različne rezultate. Naučili se boste tudi pravilnih tehnik senčenja, zabrisav in različne tehnike nanašanja ličil.
datumi: 28.marec, 30.marec, 4.april, 6.april
termin: 9:15 – 13:15
cena: 380 eur

 

2. HIGH DEFINITION MAKEUP

4 dnevna delavnica
Spoznavali boste HD tehnologijo, TV makeup, izdelke in posebnosti, ki jih mora makeup artist obvladati za dober izdelek. Spoznavali boste tudi kako se deljo videospoti, reklame, filmi. Ličila so na voljo pri nas.
datumi: 11.april, 13. april, 18.april, 20.april
termin: 9:15 – 13:15
cena: 380 eur

 

3. HIGH FASHION MAKEUP

2 dnevna delavnica
Takšen makeup je vedno privlačen za mnoge umetnike ličenja, saj lahko izrazijo svojo umetniško plat. Empera je pravi mojster ustvarjanja teh posebnih makeupov, ki jih navadno gledate v revijah visoke mode. Razkril vam bo kako lahko dosežete določene looke, ki so aktualni in kako s pomočjo fotografa in postprodukcije dosežete perfekcijo. Veste kaj je avantgardni makeup? Tokrat boste izvedeli nekaj več tudi o tem.
datumi: 9.maj, 11.maj
termin: 9:15 – 13:15
cena: 199 eur

 

4. POROČNI MAKEUP

2 dnevna delavnica
Poročno ličenje je izredno pomembno za nevesto, saj je to njen dan, ki je v vaših rokah. Spoznavali boste najnovejše trende, kako pomembna je koža in obstanek makeupa pri izrednih vremenskih razmerah, saj ne gre le za kakovostna ličila, temveč tudi za pravilno izbiro produkta ter same tehnike nanašanja produktov. Dotaknili se bomo tudi poročne frizure, same psihologije.
datumi: 16.maj, 18.maj
termin: 9:15 – 13:15
cena: 199 eur

 

Izpolni prijavnico

Izberi delavnico:*
Ime in priimek:*
E-mail:*
Telefon:*
Naslov:*
Račun:
ID za DDV:
Naziv podjetja:
Ko bomo prejeli vaše podatke, vam bomo na e-mail posredovali predračun (pazite,da pravilno vpišete vaš e-mail). Takoj, ko bo znesek poravnan, bo vaše mesto rezervirano. Pogoj za prijavo je le, da imate vsaj 15 let. Mladoletnim osebam morajo odobriti vpis in plačilo starši, oziroma zakoniti zastopniki. .