Jesenske delavnice z Empero

Jesenske delavnice z Empero

Za vas smo tokrat pripravili 3 delavnice z vrhunskim mojstrom ličenja, Empero . Vsi, ki poznajo njegovo delo, vedo, da te priložnosti ne gre zamuditi, saj ima za seboj že številne projekte iz sveta ličenja tako pri nas, kot tudi v tujini. Je živa enciklopedija znanja.Zaupale so mu velike zvezde Balkana kot je Severina, Lepa Brena,… delal je na različnih reklamah, filmih, revijah. Delavnice so namenjene tistim, ki se z ličenjem ukvarjajo profesionalno ali ljubiteljsko, da nadgradijo svoje znanje, zato je zaželjeno, da imate s seboj svoj set čopičev, tistim, ki ga nimate, bomo pomagali z našimi pripomočki po posebni ceni – povprašajte nas. V kolikor boste izbrali vse delavnice, vam priznamo 10% popust in možnost plačila do 3 obrokov, mesto pa si lahko rezervirate s plačilom kotizacije 100 eur na delavnico. Izobraževanje je potrebno v celoti plačati pred začetkom predavanja.

Vsi udeleženci dobijo tudi poseben popust na izdelke v naši spletni trgovini www.allu-makeup.com
 

1. AIRBRUSH WORKSHOP – 5 DNI

5 dnevna delavnica
Airbrush je tehnika, ki je izredno priljubljena v svetu kamere, pa tudi pri zahtevnejših strankah. Ta tehnika se odlično dopolnjuje tudi s specialnimi efekti. S praktičnimi vajami se boste naučili ne samo osnov, temveč tudi uporabo na konkretnih primerih. V kolikor imate že svoj airbrush sistem boste lahko delali s slednjim, vsi ostali pa si boste lahko v Carpusu kupili airbrush paket po ugodni ceni.
datumi: 19.september, 21.september, 26.september, 28.september, 3.oktober
termin: 9:00 – 13:00
cena: 499 eur

 

2. ON SET HAIRSTYLING – 10 DNI

10 dnevna delavnica
On set hairstyling delavnica je namenjena vsem tistim, ki želijo spoznati tehnike oblikovanja pričesk. Program je narejen za začetnike in je namenjen tudi makeup artistom, ki bi radi nadgradili svoje znanje tudi v tej smeri. Zaradi zahtevnosti trga naročniki velikokrat želijo nekoga, ki zna urediti poleg makeupa tudi pričesko. Tako vam bo takšna delavnica prišla prav za delo na TV, photoshootingih, reklamah ter tudi za posamezne stranke, kot so neveste, maturantke. Poleg osnovnega feniranja se boste naučili tudi različne tehnike oblikovanja kodrov ter spenjanja. Izdelke bomo imeli v šoli s seboj boste potrebovali fen, kodralnik, sponke. Seznam izdelkov vam bomo posredovali.
datumi: oktober: 5,10,12,17,19,24,26, november: 7,9,14
termin: 9:00 – 13:00
cena: 799 eur

 

3. TRENDI

2 dnevna delavnica
Vsak meakeup artist mora poznati najnovejše trende, če želi biti v koraku s časom, zato si bomo ogledali najnovejše modne krike, ki jih boste lahko uporabili tudi za novoletne zabave.
datumi: 28 in 30 november
termin: 9:00 – 13:00
cena: 199 eur

 

Izpolni prijavnico

Izberi delavnico:*
Ime in priimek:*
E-mail:*
Telefon:*
Naslov:*
Račun:
ID za DDV:
Naziv podjetja:
Ko bomo prejeli vaše podatke, vam bomo na e-mail posredovali predračun (pazite,da pravilno vpišete vaš e-mail). Takoj, ko bo znesek poravnan, bo vaše mesto rezervirano. Pogoj za prijavo je le, da imate vsaj 15 let. Mladoletnim osebam morajo odobriti vpis in plačilo starši, oziroma zakoniti zastopniki. .